Ziggo Plus Alles in 1 pakket

Voor elke soort internetgebruiker heeft Ziggo een geschikt pakket. Het alles in 1 plus pakket is perfect geschikt voor de grootte internetgebruiker. Het alles in 1 plus pakket van Ziggo komt met een snelheid van 180/18! Hiermee kan dus gedownload worden met een snelheid van 180 Mb en geĆ¼pload worden met een snelheid van 18 Mb!

Bekijken op Ziggo.nl

Tv bij het Ziggo alles in 1 plus pakket

Het plus pakket heet niet voor niets extra, dit is ook goed terug te zien in het tv pakket van Ziggo. Dit tv pakket komt met meer dan 60 zenders waarvan de meest bekeken zender in HD kwaliteit geleverd worden. Bij Ziggo hoeven er geen extra dure ontvangers aangeschaft te worden om tv te kijken op bijvoorbeeld de slaapkamer. Ziggo levert een tv signaal over de bekende coaxkabel waardoor er op elke tv in huis analoog tv gekeken kan worden. Geen tv op de slaapkamer? Ook dan kan hier toch tv gekeken worden! Bij Ziggo is het namelijk mogelijk om tv te kijken met de Ziggo tv app. Deze tv app is geschikt voor zowel Android als Apple apparaten waardoor er op de meeste smartphones en tablets tv gekeken kan worden.

Overstappen naar het Ziggo alles in 1 plus pakket

Ziggo heeft een uitgebreide overstap service waardoor vrijwel alles vanzelf gaat. Ook het installeren van dit pakket wordt gedaan door de monteur welke gratis is bij het alles in 1 plus pakket. Om het overstappen naar Ziggo extra aantrekkelijk te maken worden er diverse welkomscadeaus aangeboden voor nieuwe klanten.

Bekijken op Ziggo.nl