Ziggo Alles in 1 pakket

Ziggo is waarschijnlijk wel de bekendste aanbieder van een alles in 1 pakket in Nederland, terwijl het niet eens de ruimste keuze heeft uit bijvoorbeeld digitale televisie.

Een alles in 1 pakket bij Ziggo heb je al vanaf 44,95 per maand

Provider
Internet snelheid
Televisie
Bellen
Kosten
Kopen
ziggoDownload: 30 Mbit / seconde
Upload: 3 Mbit / seconde
60+ digitale zenders
16 HD zenders
vanaf 9 cent per minuut€44,95

Ziggo Alles in 1 voordelen

Als je er over na denkt om een alles in 1 abonnement af te sluiten, dan doe je er zeker goed aan om even naar de voordelen van Ziggo te kijken.

Internet

Een pakket voor internet begint bij 30 Mbit/s downloaden, en kan maar liefst oplopen tot 180 (!) Mbit/s bij het duurt abonnement, voor maar 20,- extra.

Ook kan je bij Ziggo gratis gebruikmaken van WifiSpots. De modems van Ziggo hebben namelijk twee verschillende draadloze netwerken waarvan eentje voor jezelf is, om binnenhuis gebruik van te maken, de andere is voor elke Ziggo gebruikers. Hierdoor krijg je een groot draadloos netwerk van alle Ziggo klanten. Het mooie van de WifiSpots, is dat er geen extra kosten aan verbonden zitten!
Doordat de netwerken ook apart opereren blijft het thuisnetwerk ook gewoon veilig.
Verder is er voor internet gebruik ook nog gratis internetbeveiliging.

Televisie

Voor de televisie heb je de beschikking over 25 analoge kanalen, 60 digitale zenders, 16 HD zenders, 10 gratis On Demand films en 10 gratis On Demand series. Dit zit inbegrepen bij het goedkoopste pakket. Bij een duurdere versie krijg je tot wel 120 digitale zenders, 23 HD zenders, 100 On Demand films en 15 On Demand series. Mocht je veel verschillende televisie kijken, dan is een TV Extra optie misschien wel een goede keuze.

Inbegrepen is ook dat je gemiste programma’s en On Demand films/series gewoon terug kan kijken. Voor de meeste programma’s is dit gratis, maar van programma’s van bijvoorbeeld RTL en SBS 6 betaal je ongeveer 50 cent.
Daarnaast kan je nog overal in huis televisie kijken, ookal heb je geen TV tot je beschikking. Zo kan je kijken op je smartphone of tablet.

Telefonie

Met Ziggo Telefonie kan je gratis naar iedereen bellen die ook gebruik maakt van zo’n pakket, en dat zijn er ruim 1,5 miljoen! En als iemand niet zo’n (alles in 1) pakket heeft, dan betaal je slechts 9 eurocent per minuut.
Mocht je veel bellen, en naar het buitenland, dan kan het VolopBellen-pakket goed zijn voor je. Hiermee kan je onbeperkt naar alle vaste nummers binnen Nederland bellen en 15 andere landen op de wereld, voor nog geen tientje per maand.

Extra voordeel

Bij Ziggo alles in 1 kan je uit nog meer extra voordelen kiezen. Zo wordt de overstap naar Ziggo door hun geregeld, kan je 4 maanden lang 50% korting krijgen op HBO, wordt het gratis door een monteur geïnstalleerd en ga zo maar door.
De voordelen op een rijtje:
- Korting op HBO
- Gratis installatie
- Geen verzendkosten
- Voordeel op je abonnement voor de eerste 6 maanden.
- Gratis interactieve HD ontvanger
- Korting op een HD recorder
- Gratis Samsung Galaxy Tab 3
- Veel korting op een Xbox 360

Kies je voordeel en sluit een alles in 1 pakket bij Ziggo af!