Ziggo Extra Alles in 1 pakket

Het meest gekozen pakket bij Ziggo is het alles in 1 extra pakket. Het alles in 1 extra pakket komt met een internetsnelheid van 90/10Mb. Met een internetsnelheid van 90/10 Mb kan er zonder problemen door meerde apparaten gebruik gemaakt worden van deze internetverbinding. Gezien vrijwel iedereen tegenwoordig een smartphone heeft welke gebruik maakt van de internetverbinding is dit naatuurlijk een gewesnte mogelijkheid. Deze apparaten kunnen eenvoudig verbinden met het Wifi netwerkt wat wordt uitgezonden door het modem welke gratis in bruikleen geleverd wordt bij het extra alles in 1 pakket.

Veilig op het internet met Ziggo

Wanneer er veel gebruik wordt gemaakt van een snelle internetverbinding is de kans op een virus of op spyware aanzienlijk groot. Bij het alles in 1 extra pakket van Ziggo is dit geen enkel probleem, het alles in 1 extra pakket komt met een gratis internetbeveiliging voor 1 pc. Tegen een meerprijs is deze internetbeveiliging uit te bereiden naar meerdere pc’s.

Een betrouwbare verbinding

Vandaag de dag kan bijna niemand meer zonder internet, iemand die voor het extra alles in 1 pakket kiest waarschijlijk helemaal niet. Ziggo heeft al 4 maal op rij de prijs van tweakers.net gewonnen voor de beste internetprovider van het jaar. Dit bestigd nogmaals de zeer betrouwbare kabelverbindingen van Ziggo. Toch problemen met deze betrouwbare verbindingen of gewoone en vraag? Geen probleem, Ziggo doet er alles aan om een goede service aan klanten te kunnen leveren en is dan ook 24/7 telefonisch te bereiken.