Ziggo Basis Alles in 1 pakket

Voor wie wel een compleet pakket wilt maar niet te veel wil betalen heeft Ziggo het alles in 1 basispaket. Het alles in 1 basispakket van Ziggo bied alle diensten die nodig zijn tegen een scherpe prijs. Daarnaast is Ziggo door tweakers.net uitgeroepen tot beste provider van 2013 en 2014.

Bekijken op Ziggo.nl

Internet bij het alles in 1 basispakket

Het ineternet bij het basispakket van Ziggo heeft een snelheid van 20/2 wat een hele nette snelheid is voor deze prijs. Naast het gebruik maken van deze relatief snelle verbinding lever Ziggo ook nog eens de mogelijkheid om gebruik te maken van de WifiSpots welke verspreid zijn door heel Nederland. Met deze WifiSpots kan elke Ziggo klant gratis gebruik maken van vrijwel elke Ziggo internetverbinding in Nederland.

Televise bij het alles in 1 basispakket

Bij het basispakket van Ziggo zitten standaard 60 tv zenders in digitale kwaliteit. Naast deze 60 zenders in digitale kwaliteit zijn er ook nog eens 16 tv zenders in HD kwaliteit te bekijken. Het basispakket bied de gebruiker de mogelijkheid om overal in huis live tv te kijken op een tablet of smartphone. Ook is het bij het alles in 1 basispakket mogelijk om programma’s terug te kijken gebruik te maken van de Video on demand dienst.

Telefonie bij het alles in 1 basispakket

Bij het basispakket van Ziggo kan er voordelig naar zowel mobiele als vaste nummer gebeld worden. Een bijkomd voordeel is dat er gratis naar andere Ziggo klanten gebeld kan worden. Wanneer vrienden en familie dus ook Ziggo hebben kan dit een extra voordeel opleveren.

Bekijken op Ziggo.nl