Waarom alles in 1 pakket

Sinds een aantal jaar is een alles in 1 pakket ontzettend populair waarom-alles-in-1-pakketgeworden, maar waarom? Mocht je nog geen alles in 1 pakket hebben, maar apart betalen voor televisie, internet en bellen bij verschillende providers, dan kan je hieronder precies vinden waarom het beter voor je zou zijn om over te stappen van provider.

Waarschijnlijk de beste reden om voor een alles in 1 pakket te kiezen, is dat het geld bespaart. En daar zijn Nederlanders gek op! Als je je televisie, internet en bel functies onderbrengt bij 1 provider bespaart die provider een hoop kosten en komen er meer inkomsten bij hun (je betaald die provider immers meer). Hierdoor kunnen ze je meer korting geven waardoor je maandelijks tot wel 30% kan besparen en dit kan uitkomen op enkele honderden euro’s per jaar.

ziggo

Bespaar meer geld

Zoals gezegd bespaar je geld als je een alles in 1 pakket koopt, maar hoeveel is dit uiteindelijk. Als je een abonnement voor je internet ergens anders koopt dan je televisie en nog ergens anders het bellen, dan kan het zomaar zijn dat je 90 euro per maand kwijt bent aan deze abonnementen. Als je een alles in 1 pakket koopt met dezelfde kwaliteiten, dan betaal je slechts 50 euro per maand. Met een kleine berekening wil dit zeggen dat je bijna 500 euro per jaar bespaart, en hier kan je natuurlijk een hoop leuke dingen voor doen!
Ook bespaart het je een hoop tijd. Zo zegt je nieuwe provider je oude abonnement op, krijg je maar 1 factuur per keer (en hoef je dus niet 3x te betalen) en krijg je nog vele leuke voordelen bij je nieuwe aanbieder. Zo kan je ervoor kiezen of je de eerste aantal maanden extra korting wilt, of een gratis HD recorder. Allemaal leuke cadeautjes als je overstapt van abonnement.

Oftwel, nog niet overgestapt? Gewoon doen!