Vodafone Alles in 1 pakket

Bij een Vodafone alles in 1 pakket heb je zelf de touwtjes in handen. Zo kan je zelf bepalen welke diensten je in je pakket wilt hebben en hoe groot dit mag zijn. Zo kan je ervoor kiezen om een wat lagere snelheid voor je internet te hebben, maar kan je ontzettend veel tv zenders kiezen. Of ga voor super snel, met Vodafone Thuis glasvezel. De keuze is aan jou.

Daarnaast is het bij een Vodafone Thuis alles in 1 pakket mogelijk om het pakket iedere maand te veranderen. Hiermee kan je bijvoorbeeld in een maand voor een hogere snelheid kiezen voor je internet, of net wat meer televisie zenders. Jij bepaalt ook hier weer wat je elke maand wilt hebben, en zo kan je dus ook beter in de gaten houden wat je nodig hebt om hierdoor niet te veel te betalen voor diensten die je toch niet of nauwelijks gebruikt.

Bovendien is het ook nog eens zo dat het alles in 1 pakket van Vodafone erg voordelig is en van hoge kwaliteit. Zo krijg je voor een mooie lage prijs (de eerste 12 maanden voor 30 euro) al een redelijk snelle internet verbinding (20 Mbps) en meer HD zenders dan bij vele andere providers. Vodafone Thuis is dus een ideale aanbieder voor een alles in 1 pakket.