UPC Power Alles in 1 pakket

Het UPC alles in 1 power pakket is het meest gekozen pakket bij UPC, dit is natuurlijk niet zomaar. Het Power pakket van UPC beschikt over alles wat er van een alles in 1 pakket verwacht kan worden. Naast supersnel internet en voordelig bellen kan er ook gebruik gemaakt worden van interactieve tv en diverse andere extra’s

Internet bij het alles in 1 power pakket

De internetverbinding welke bij het alles in 1 power pakket zit is een 120/6 verbinding. Met deze verbinding kan er dus met een snelheid van 120 Mb gedownload worden. Deze internetverbinding wordt net als alle andere internetverbindingen van UPC over het kabelnetwerk geleverd.

Interactieve televisie

Het alles in 1 power pakket van UPC komt standaard met interactieve televisie. De 70 tv-zenders welke bij dit pakket zitten kunnen allemaal live gepauzeerd worden. Toch een programma gemist? Geen probleem, bij het alles in 1 power pakket zijn afleveringen 2 dagen lang terug te kijken. Naast de 70 zenders welke in het standaard zenderpakket zitten zijn er nog diverse andere zenderpakketten te bestellen bij UPC. Een unieke optie bij het interactieve tv pakket van UPC is de mogelijkheid om de Horizon box te bestellen. Deze Horizon box maakt de tv extra persoonlijk met kijktips en de mogelijkheid om video’s te streamen. Ook kan er met de Horizon box worden opgenomen, met de Horizon box kunnen dit zelfs 4 programma’s tegelijk zijn. De UPC Horizon box kan tegen een meerprijs worden toegevoegd aan het alles in 1 power pakket.