UPC Alles in 1 pakket

UPC is een andere hele bekende aanbieder van onder andere alles in 1. De snelheden van het internet van UPC zijn in theorie de snelste van alles aanbieders. Ook hebben ze daarnaast de meeste televisie zenders, en de prijs is niet eens hoger, met een prijs vanaf 42,50 per maand.

Provider
Internet snelheid
Televisie
Bellen
Kosten
Kopen
Download: 50 Mbit / seconde
Upload: 5 Mbit / seconde
70+ digitale zenders
15 HD zenders
vanaf 9 cent per minuut€45,-

Internet

Internet van UPC kan oplopen tot een snelheid van 200 Mb/s voor 65,- per maand bij een alles in 1 pakket. Als je ervoor kiest om internet bij UPC af te nemen (of het nou apart is, of alles in 1) dan krijg je gratis een modem voor draadloos internet door het hele huis. Ook kan je kiezen om gebruik te maken van de kabels om zo zo dicht mogelijk bij de opgegeven snelheid te komen van maximaal 200 Mb/s.

Televisie

UPC heeft de meeste televisie zenders van de alles in 1 aanbieders. Dit kan namelijk oplopen tot 110 tv zenders en 35 HD zenders. Daarnaast kan je (bij de duurste versie) programma’s tot 10 dagen na uitzending gewoon terug kijken via Programma Gemist.

Er bestaat ook nog eens UPC On Demand, dit bestaat uit zo’n 3000 (!) extra televisie series en programma’s.

Telefonie

Mocht je houden van lange gesprekken aan de telefoon, naar mensen in het binnen- en buitenland, dan is telefonie van UPC misschien wat voor je. Je kan onbeperkt naar vrienden in binnen- en buitenland bellen waarvoor je helemaal niks hoeft te betalen, behalve de startkosten van slechts 10 centjes. Hierna kan je dus onbeperkt bellen naar alle vaste nummers binnen Europa, inclusief Turkije en Marokko.
Daarnaast kan UPC je nummer gratis behouden en regelen ze de opzegging mocht je ergens anders zitten. Allemaal kostenloos.

UPC is zeker ook een goede keuze om uit te kiezen voor een alles in 1 pakket. Snel internet, veel televisie en onbeperkt bellen! Het is wel handig om eerst een postcodecheck te doen voordat je wat bij ze afsluit, ze kunnen namelijk niet overal in Nederland een alles in 1 pakket leveren