UPC Extra Power Alles in 1 pakket

Snel internet niet snel genoeg? Geen probleem! Bij UPC is er het extra power pakket, het extra power pakket is er speciaal voor mensen waarbij de internetverbinding niet snel genoeg kan zijn. Naast een supersnelle internetverbinding komt het extra power pakket ook met een zeer uitgebreid tv pakket en een luxe mediabox.

Internet in het alles in 1 extra power pakket

De internetverbinding bij et alles in 1 extra power pakket heeft een snelheid van 200/10! Bij het alles in 1 extra power pakket kan er dus gedownload worden met een snelheid van 200 Mb. Ook bij dit extra power abonnement wordt de internetverbinding over het kabelnetwerk geleverd.

Interactieve televissie bij het extra power pakket

Het allles in 1 extra power pakket is voorzien van vrijwel alle opties. Zo kan er in dit pakket gekeken worden naar ruim 110 tv zenders waarvan er maar liefst 35 in HD kwaliteit gekeken kunnen worden, al deze zenders zijn live te pauzeren. Over een programma missen hoeft de klant zich zeker geen zorgen te maken met het alles in 1 extra power pakket. Uitzendingen kunnen met dit pakket tot wel 10 dagen lang terug gekeken worden.

Een luxe mediabox

Het parade paardje van UPC, de Horizon media box is een media box welke standaard bij het extra power pakket geleverd wordt. Met deze luxe mediabox kunnen films en video’s op de tv bekeken worden. Naast het bekijken van films en video’s met de Horizon box kan de gebruiker nog een hoop andere functies verwachten van deze luxe mediabox.