UPC Basis Alles in 1 pakket

UPC is al jaren lang een bekende internetprovider in Nederland. UPC levert internetverbindingen over het kabelnetwerk en kan hier zeer snelle internetverbindingen over leveren. Dit is goed terug te zien in het UPC alles in 1 basispakket waarin de snelheid 50/2,5 is. Met het basispakket kan er dus met 50 Mb gedownload worden.

Televisie

UPC levert televisie over hetzelfde kabelnetwerk als de internetverbinding. Het basispakket komt met een zeer uitgebreid pakket. Het alles in 1 basispakket komt met 70 zenders waarvan er 15 in HD kwaliteit te bekijken zijn. Ook is het bij UPC mogelijk om online tv te kijken. Online zijn niet alle 70 zenders te bekijken, wel zijn er de 50 populairste zenders te bekijken. Wanneer er even niets op tv is kan er gekeken worden naar de online videotheek, deze heet UPC on demand. In UPC on demand zijn ruim 5000 films en series te vinden. Ook is het bij het basispakket mogelijk om gebruik te maken van programma gemist, bij het basispakket is dit beperkt tot het terugkijken van 2 dagen.

Speciaal bij het UPC alles in 1 basispakket

UPC heeft op alle router 2 wifi netwerken. Een wifi netwerk van de klant zelf en een wifi netwerk wat gebruikt wordt voor de Wifispots welke bij UPC standaard in het pakket zitten. Op deze Wifispots dient er een keer ingelogd te worden en vervolgens kan er altijd onbeperkt gebruik worden gemaakt van alle Wifispots welke verdeeld zijn over heel Nederland.