Telfort Alles in 1 pakket

Telfort levert al vanaf 1996 internetverbindingen over het netwerk van KPN. Door gebruik te maken van het KPN netwerk kan een goede stabiliteit en een hoge betrouwbaarheid gegarandeerd worden. Naast het leveren van internet levert Telfort tegenwoordig ook televisie mobiele en vaste telefonie. Telfort is dus een provider die echt alle diensten levert. Telfort is een echte prijsvechter en dit is duidelijk terug te zien in de alles in 1 pakketten. Telfort levert al een alle in 1 pakket voor maar 36 euro per maand.

Telfort alles in 1 pakket

Het standaard alles in 1 pakket is bij Telfort voorzien van internet, televisie en vaste telefonie. Het alles in 1 pakket van Telfort is zeer eenvoudig en geheel naar eigen wens aan te passen.

Internet

Telfort mag dan wel een prijsvechter zijn, inleveren op de internetverbindingen doen ze zeker niet. Telfort lever internet over ADSL VDSL en glasvezel. Her standaard alles in 1 pakket komt met een snelheid van 30/3 dit wil zeggen dat er met 30 Mb gedownload kan worden en met 3 Mb geĆ¼pload. Deze snelheid is ruim voldoende voor de gemiddelde internetgebruiker. Het alles in 1 pakket is inclusief een gratis draadloos modem welke in bruikleen komt.

Televisie

Het televisiepakket van Telfort is zeer uitgebreid en indien gewenst nog verder uit te bereiden. Het standaard interactieve pakket van Telfort komt met ruim 60 tv zenders en 90 radiozenders. Van deze 60 tv zenders zijn er standaard 11 in HD kwaliteit te bekijken. Indien gewenst kan er nog een extra pakket afgesloten worden waarmee de klant nog meer zenders in HD krijgt. Naast het extra HD pakket zijn er bij Telfort nog 12 extra zenderpakketten te selecteren. Interactieve tv van Telfort wordt ontvangen met een decoder welke bij het abonnement geleverd wordt. Deze interactieve ontvanger dient met een kabel op het modem aangesloten te worden. Eventueel is er bij Telfort een verbindingsset voor 1 of 2 tv’s te bestellen waarmee de tv’s draadloos verbinding kunnen maken.

Telefonie

Telefoneren is zeer voordelig bij Telfort. Het bellen naar mobiele en vaste nummers kan beide voor 9 cent per minuut. Ook is het bij Telfort mogelijk om een onbeperkte bundel af te sluiten waarmee onbeperkt naar mobiele en vaste nummers gebeld kan worden. Wat bijzonder is bij Telfort is dat er ook een onbeperkt buitenland bundel te bestellen is waarmee onbeperkt naar het buitenland gebeld kan worden voor een vast bedrag per maand.