Telfort Glasvezel Alles in 1 pakket

Voor wie echt veel van zijn internetverbinding vraagt heeft Telfort het alles in 1 glasvezelpakket. Met het glasvezelpakket kan razendsnel gedownload worden. Dat Telfort een echte prijsvechter is is ook hierin weer terug te zien. Een Telfort alles in 1 glasvezelpakket is er er vanaf slechts 45 euro per maand. Met deze snelle glasvezelverbinding kunnen meerdere apparaten tegelijk gebruik maken van het internet zonder dat dit vertraging oplevert.

Snelle down- en uploadsnelheid

Met een glasvezelverbinding kan er maximaal gebruik gemaakt worden van de internetverbinding. De uploadsnlehid is bij een glasvezelverbinding en gelijk aan de downloadsnelheid. De uploadsnelheid lijkt in de eerste instantie misschien minder belangrijk maar deze is vaak net zo belangrijk als de downloadsnelheid. Vooral bij het thuiswerken en het gebruik van video chats als Skype kan deze hoge uploadsnelheid goed van pas komen!

Extra voordelen bij een alles in  1 glasvezelpakket

Bij het afnemen van het alles in 1 glasvezelpakket krijgt de klant 11 zenders in HD kwaliteit daarnaast zijn er nog ruim 60 zenders in SD kwaliteit te ontvangen. Uiteraard is dit pakket geheel naar eigen wens samen te stellen en kan er dus ook voor extra HD zenders gekozen worden. Bij het alles in 1 glasvezelpakket kan er niet alleen op de tv naar deze HD zenders gekeken worden, ook op de tablet is dit mogelijk. Telfort levert een speciale app voor de Ipad en Android tablets waarmee de 30 meest populaire zenders bekeken kunnen worden. Deze app is te gebruiken wanneer de tablet met wifi op het eigen netwerk is aangesloten.