Telfort Basis Alles in 1 pakket

Hoewel de naam alles in 1 basis is wil dit niet zeggen dat er ingeleverd wordt op de mogelijkheden bij het alles in 1 basispakket. Het basispakket komt met alle diensten welke verwacht kunnen worden bij een alles in 1 pakket. Ook bevat het pakket een internetverbinding welke zeker niet langzaam is.

Internet

Bij het alles in 1 pakket wordt er gebruik gemaakt van een ADSL of VDSL verbinding. Met deze verbinding kan er een maximum snelheid van 30/3 Mb gehaald worden. De gebruiker kan met deze internetverbinding dus met 30 MB downloaden en 3 Mb uploaden. Deze interneverbinding wordt geleverd over een draadloos modem welke gratis in bruikleen geleverd wordt bij het alles in 1 basispakket.

Televisie

Ook op het televisie kijken hoeft niet ingeleverd te worden bij het basispakket. Het basispakket komt met 60 tv-zenders en 90 radiozenders. Deze zenders kunnen live gepauzeerd worden en zijn met programma gemist tot 2 dagen terug te kijken. Toch niks leuks op deze 60 zenders? Ook dit is geen probleem, bij het basispakket kan er gebruik gemaakt worden van de digitale videotheek waarin films en series bekeken kunnen worden.

Extra zenderpakketten

Bij Telfort is er een zeer ruim aanbod in zenderpakketten. Ook bij het basispakket is er keuze uit 12 extra zenderpakketten. Deze pakketten variĆ«ren van het kidspakket tot aan het Hindi pakket. Ook is er bij het Telfort alles in 1 basispakket een videoland unlimited abonnement af te sluiten, hiermee kunnen er onbeperkt video’s uit de videotheek gekeken worden. Bij Telfort is er dus voor iedereen een geschikt zenderpakket te kiezen.