Tele2 Alles in 1 pakket

Tele2 levert tegen een laag tarief een betrouwbaar en goed alles in 1 pakket. Tele2 is opgericht in 1993 en levert in meer dan 10 landen aan 30 miljoen klanten internet. Dit grootte klantenbestand heeft tele2 natuurlijk niet zonder reden. Vanaf de oprichting in 1993 levert tele2 de diensten al tegen een zo laag mogelijk tarief. Dit is tot de dag van vandaag niet veranderd met het alles in 1 pakket.

Internet

Tele2 heeft een ruim assortiment in internetverbindingen. Tele2 lever niet alleen op het ADSL netwerk maar tegenwoordig ook op VDSL en glasvezel. Door gebruik te maken van de nieuwe technieken als VDSL en glasvezel gaat Tele2 dus echt met de tijd mee en zijn er zelfs snelheden tot wel 100 Mb mogelijk. Glasvezel is in Nederland nog niet op elke locatie te leveren, om er zeker van te zijn of dit leverbaar is heeft Tele2 een postcodecheck waarmee gekeken wordt welke dienst leverbaar is op een postcode. Wanneer er geen glasvezel leverbaar is heeft Tele2 voldoende andere optie welke perfect geschikt zijn voor het gebruik van bijvoorbeeld mailen en online bankieren.

Televisie

Ook bij de televisie heeft Tele2 weer een ruimte keuze. Bij Tele2 kan er namelijk gekozen worden voor een digitaal of interactief tv pakket. Het Digitale tv pakket is goedkoper en te ontvangen via de ether. Hiermee is het niet mogelijk om programma’s terug te kijken, ook het bekijken van HD-zenders of gebruik maken van de online videotheek is hiermee niet mogelijk. Wanneer er voor het interactieve pakket gekozen wordt krijgt de klant een stuk meer opties. Zo kan er gekeken worden naar 49 zenders waarvan er 3 standaard in HD kwaliteit worden geleverd. Het kijken van interactieve tv gaat via het internet en de tv decoder dient dan ook op het door Tele2 geleverde modem aangesloten te worden. Op het interactieve tv pakket kunnen maximaal 3 tv’s worden aangesloten.

Telefonie

Tele2 levert al jaren lang telefonie tegen een scherp tarief. Dit is goed terug te zien is het tarief van slechts 0,09 €/min naar zowel vaste als mobiele nummers. Ook is het bij Tele2 mogelijk om voor 15 euro per maand onbeperkt naar mobiele en vaste nummers te bellen.

Bijzonder aan het Tele2 alles in 1 pakket

  • Pakket geheel naar eigen wens samen te stellen
  • Scherp geprijsd
  • Veel mogelijkheden bij het tv pakket
  • Uit te bereiden met veel zenderpakketten