Tele 2 Standaard Alles in 1 pakket

Het Tele 2 standaard alles in 1 pakket is het instap pakket van Tele2. Ondanks dat dit een instappakket is is dit pakket toch voorzien van veel extra’s welke bij veel providers niet geleverd worden.

Internet

Internet wordt bij het standaard alles in 1 pakket via ADSL geleverd. Doordat het hier om een ADSL verbinding gaat zal de internetsnelheid maximaal 20/1 zijn. Dit wil zeggen dat er met een snelheid van maximaal 20 Mb gedownload kan worden en met 1 Mb geüpload. Deze snelheid is ruim voldoende om mee te internetten, e-mailen en internet bankieren.

Televisie

Bij het standaard alles in 1 pakket van Tele2 zijn de mogelijkheden ongekend groot. Zo kunnen er alle mogelijke zenderpakketten toegevoegd worden aan dit standaard alles in 1 pakket. Zo zijn bijvoorbeeld alle FOX, Film1, Sport1 pakketten eraan toe te voegen.

Telefonie

Bij een alles in 1 pakket hoort natuurlijk een goede telefoonverbinding. Bij Tele2 zit deze dan ook standaard in het alles in 1 pakket. Telefonie is uit te bereiden met altijd onbeperkt bellen of onbeperkt bellen in de avond en weekenden.

Extra’s bij het standaard alles in 1 pakket

Het standaard alles in 1 pakket van Tele2 is uit te bereiden met een veiligheidspakket voor de computer. Dit veiligheidspakket is leverbaar vanaf 1 pc en uit te bereiden naar maximaal 3 pc’s. Met dit veiligheidspakket kan er zonder zorgen gebruik gemaakt worden van de snelle internetverbinding. Bij het overstappen naar een Tele2 alles in 1 pakket hoeft het pakket alleen maar aangevraagd te worden, vervolgens zal Tele2 zorgen dat de oude abonnementen beëindigd worden.