Tele 2 Plus Alles in 1 pakket

Het pluspakket van Tele2 heeft alles opties welke een veeleisende internetgebruiker kan wensen. Met dit pluspakket kan er gebruikt gemaakt worden van een supersnelle glasvezelverbinding en er gekeken worden naar een ongekend groot zenderpakket.

Internet

Bij het pluspakket wordt er gebruik gemaakt van een glasvezelverbinding. Glasvezel is de nieuwste techniek op internetgebied en hiermee zijn bij Tele2 dan ook snelheden leverbaar tot wel 100 Mb! Naast het pakket van 100 Mb kan er ook gekozen worden voor en wat lagere snelheid van 60 en 40 Mb.

Televisie

Het glasvezel pakket is standaard al voorzien van 49 zenders waarvan er 1 in HD kwaliteit te bekijken zijn. Op dit tv pakket kunnen maximaal 3 tv’s worden aangesloten welke allemaal gebruik kunnen maken van de online videotheek. Ook is het tegen een meerprijs mogelijk om live tv te pauzeren en tot wel 80 uur op te nemen. Het alles in 1 pluspakket komt ook met programma gemist waarmee programma’s tot wel 10 dagen terug gekeken kunnen worden.

Telefonie

Telefoneren is bij Tele2 standaard al tegen een laag tarief mogelijk. Voor wie echt veel belt is er nog een onbeperkt bellen pakket naar zowel mobiele als vaste nummers af te sluiten.

Extra’s bij het plus alles in 1 pakket

Het plus alles in 1 is met veel extra’s uit te bereiden. Naast de internetsnelheid waarin gekozen kan worden uit 40, 60 en 100Mb is het ook mogelijk om het pluspakket uit te bereiden met Tele2 veiligheid & back-up. Met dit pakket is de gebruiker beschermd tegen virussen en worden er automatisch back-ups gemaakt van de belangrijke bestanden. Deze bestanden worden beveiligd opgeslagen en zijn overal online te bekijken. Daarnaast is het met het veiligheid & back-up pakket ook mogelijk om de kinderen veilig online te laten gaan, met dit pakket is het namen mogelijk om te bepalen war kinderen online kunnen doen en zijn.