Online Snel Alles in 1 pakket

Het Online Snel Alles in 1 pakket is het instap pakket vaan Online. De snelheid van de internetverbinding is hierbij 10/1. Met het “snel” pakket is dus met 10 Mb te downloaden en 1Mb te uploaden. Online richt zich met dit pakket op de standaard internet gebruiker. Dit pakket is geschikt voor gebruikers die mail willen lezen en standaard internetpagina’s willen bekijken.  Door de wat lagere internetsnelheid is dit abonnement zeer voordelig te leveren en dus een goede oplossing voor de gebruiker welke lage maanlasten wil hebben maar wel voorzien wil zijn van alle diensten.

Kwaliteit tv

TV wordt ook bij het instappakket in digitale kwaliteit geleverd. Met deze digitale kwaliteit kan er optimaal genoten worden van de tv. Dit digitale tv pakket komt met 28 tv zenders en 23 raiozenders. Digitale tv wordt geleverd via een draadloze digitale tv ontvanger. Met een draadloze ontvanger is het dus ook mogelijk om bijvoorbeeld op zolder zeer eenvoudig de tv aan te sluiten zonder gaten te hoeven boren. Bij het standaard pakket wordt er een digitale ontvanger ter waarde van 69,95 gratis bijgeleverd. Het aansluiten van het digitale pakket kan zeer eenvoudig en kost niet meer dan 10 minuten.

Uitbereidingsmogelijkheden

Het snel alles in 1 pakket is geheel naar eigen wens aan te passen en uit te bereiden. Zo zijn de extra bel pakketten tegen een meerprijs af te sluiten en ook de tv dienst is geheel naar eigen wens te upgraden. Dit pakket is het voordeligst wanneer er een contract voor 2 jaar wordt afgesloten.