Online Alles in 1 pakket

De naam Online is misschien nog relatief onbekend in Nederland. Toch heeft de provider Online al jaren lang ervaring met het aanbieden van internet. Online ging voorheen door het leven als Wanadoo en Euronet. Vanaf 2012 staat de provider bekend als Online en zijn er inmiddels ruim 500.000 gebruikers aangesloten via de provider. Online is een echte prijsvechter en richt zich dan ook vooral op de consumenten welke een goede internetverbinding willen tegen een lage prijs. Bij de provider Online zijn dan ook regelmatig scherpe acties en leuke extra’s te vinden. Bij de provider Online is het mogelijk om een contract voor 2 jaar af te sluiten waarbij er een extra korting word aangeboden.

Internet

Online levert het alles in 1 pakket in combinatie met 3 verschillende internetverbindingen. Er kan gekozen worden voor de pakketten Snel, Suppersnel en Ultrasnel. Het pakket snel wordt geleverd met een 10/1 verbinding, supersnel met 30/3 en ultrasnel heeft een internetsnelheid van 50/5. Alle internetverbindingen worden via Online over het ADSL netwerk geleverd.

Televisie

Het televisie pakket van Online bestaat uit draadloze tv ontvanger waarmee standaard 28 tv- en 23 radiozenders te ontvangen zijn. Opnemen en pauzeren is niet mogelijk met het standaard pakket maar tegen bijbetaling is het pakket hier wel mee uit te bereiden. Wanneer er voor gekozen wordt om een externe harddiskrecorder af te nemen dan wordt deze geleverd met een 500Gb harde schijf waarmee tot wel 250 uur aan beeldmateriaal opgenomen kan worden. Naast het pauzeren en opnemen is het pakket uit te bereiden met diverse andere extra’s zoals FOX Sports.

Telefonie

Online heeft een groot aanbod in de telefonie pakketten. Er is te kiezen uit de pakketten Hallo Nederland, Hallo Nederland Mobiel, Hallo Europa en Hallo Wereld. Met deze pakketten is er een geschikt pakket voor elke soort beller.

Bijzonder aan het Online alles in 1 pakket

Online is een echte prijsvechter en dit is dan ook direct terug te zien in de prijzen en het aanbod van Online. Online kiest er bewust voor om zich enkel op het ADSL netwerk te richten. Omdat Online enkel levert op het ADSL netwerk zullen er in de toekomst ook niet veel snellere pakketten beschikbaar komen dan er op dit moment beschikbaar zijn. Om de goedkope pakketten van Online extra aantrekkelijk te maken worden er vaak cadeaus als tablets cadeau gedaan bij het afsluiten van een 2 jarig contract.