Ziggo verhoogt internetsnelheid voor alle abonnees

31 March 2014 | In Nieuws

Na 1 mei verhoogt alles in 1 pakket leverancier de snelheid voor het internet voor alle klanten. De down- en upload snelheid zullen beide flink toenemen ten opzichte van wat dit nu is. Dit is goed nieuws als je een Alles in 1 pakket bij Ziggo wilt afsluiten.

De drie verschillende alles in 1 pakketten van Ziggo; Alles in 1 Basis; Alles in 1 Plus en Alles in 1 Extra krijgen allemaal een flinke boost in internetsnelheid.

Het goedkoopste abonnement, de Alles in 1 Basis, stijgt van 20 Mbit/s download en 2 Mbit/s upload naar 30 Mbit/s en 3 Mbit/s. Dit betekent een toename van maar liefst 50%!. Ook het alles in 1 Plus pakket stijgt met 50% naar 90 Mbit/s en 9 Mbit/s voor de down en upload snelheid.

Het snelste en duurste pakket groeit wat minder qua procentpunten, maar hij groeit wel flink. Hij stijgt namelijk 30 Mbit/s in down en 3 Mbit/s in upload snelheid. De stijging is dus even groot als bij het Plus pakket. Hierdoor zijn de nieuwe snelheden 180 Mbit/s (!) en 18 Mbit/s (!). Supersnel internet dus bij Ziggo.

Ook voor nieuwe klanten geldt dit voordeel, doe dus je voordeel met dit voordeel en bestel meteen een alles in 1 pakket bij Ziggo:

Provider
Internet snelheid
Televisie
Bellen
Kosten
Kopen
ziggoDownload: 30 Mbit / seconde
Upload: 3 Mbit / seconde
60+ digitale zenders
16 HD zenders
vanaf 9 cent per minuut€44,95

Laat een reactie achter

Current day month ye@r *