Nieuws

Ziggo verhoogt internetsnelheid voor alle abonnees

Na 1 mei verhoogt alles in 1 pakket leverancier de snelheid voor het internet voor alle klanten. De down- en upload snelheid zullen beide flink toenemen ten opzichte van wat dit nu is. Dit is goed nieuws als je een Alles in 1 pakket bij Ziggo wilt afsluiten.

De drie verschillende alles in 1 pakketten van Ziggo; Alles in 1 Basis; Alles in 1 Plus en Alles in 1 Extra krijgen allemaal een flinke boost in internetsnelheid.

Het goedkoopste abonnement, de Alles in 1 Basis, stijgt van 20 Mbit/s download en 2 Mbit/s upload naar 30 Mbit/s en 3 Mbit/s. Dit betekent een toename van maar liefst 50%!. Ook het alles in 1 Plus pakket stijgt met 50% naar 90 Mbit/s en 9 Mbit/s voor de down en upload snelheid.

Het snelste en duurste pakket groeit wat minder qua procentpunten, maar hij groeit wel flink. Hij stijgt namelijk 30 Mbit/s in down en 3 Mbit/s in upload snelheid. De stijging is dus even groot als bij het Plus pakket. Hierdoor zijn de nieuwe snelheden 180 Mbit/s (!) en 18 Mbit/s (!). Supersnel internet dus bij Ziggo.

Ook voor nieuwe klanten geldt dit voordeel, doe dus je voordeel met dit voordeel en bestel meteen een alles in 1 pakket bij Ziggo:

Provider
Internet snelheid
Televisie
Bellen
Kosten
Kopen
ziggoDownload: 30 Mbit / seconde
Upload: 3 Mbit / seconde
60+ digitale zenders
16 HD zenders
vanaf 9 cent per minuut€44,95
31 March 2014 | In Nieuws - 0 Reacties
Ook KPN geeft toegang vrij tot ThePirateBay

In navolging van onder andere UPC heeft KPN nu ook de blokkade op torrentsite The Pirate Bay opgeheven. Klanten van KPN kunnen nu weer gewoon naar de site surfen, zonder dat ze omgeleid worden. KPN meldt dat deze blokkade opgeheven is na een schikking met stichting Brein.

Wat deze schikking precies inhoudt is onduidelijk, maar net als bij Ziggo, XS4All, UPC en andere is toegang nu weer mogelijk.

1 March 2014 | In Nieuws - 0 Reacties
UPC geeft weer toegang tot The Pirate Bay

UPC is de eerste internetprovider die de blokkade op The Pirate Bay, opgelegd door stichting Brein, heeft weggehaald. Dit is gebeurd in overleg met de stichting zelf. Het Gerechtshof in Den Haag bepaalde enkele dagen geleden al dat Ziggo en XS4All de blokkade konden weghalen omdat het eigenlijk toch geen zin had om hem te blokkeren, de downloads krompen namelijk niet.

UPC verteld hun klanten dat ze nu weer normaal naar The Pirate Bay kunnen surfen en dus niet via een omweg erbij hoeven te komen. Via deze omweg (bijvoorbeeld door gebruik te maken van proxies) werden de downloads door iedereen nog gewoon uitgevoerd. Omdat de overheid hier niks tegen kan doen, is er besloten om de opheffing op te heffen ;-)

Stichting Brein heeft nog de mogelijkheid om tot 27 april 2014 in hoger beroep te gaan op deze zaak, maar verwacht niet dat dat gaat gebeuren. Zelf hebben ze immers ook wel door dat het niet zo heel erg veel uitmaakt. Maar mocht de stichting dit toch wel doen, dan kan het nog heel erg lang gaan duren voordat er uiteindelijk een definitieve uitspraak komt.
Of deze opheffing van de blokkade overigens ook geldt voor KPN en Tele2 is onduidelijk, daar willen zij zelf noch Brein iets over vertellen.

20 February 2014 | In Nieuws - 0 Reacties

Wil je overstappen van televisie (of alles in 1 provider) en altijd al fan geweest van voetbal, maar ontvang je nog geen FOX Sports Eredivisie op je televisie? Misschien is het dan nu het juiste moment om over te stappen naar een alles in 1 pakket van UPC.

Bij twee verschillende UPC pakketten (UPC Alles in 1 power en UPC Alles in 1 extra power) krijg je als overstap cadeau 6 maanden gratis FOX Sports Eredivisie cadeau. Hierdoor kan je alle Eredivisie wedstrijden makkelijk via je televisie volgen, op drie verschillende kanalen. Daarnaast is het ook mogelijk om alle bekerwedstrijden te zien en nog veel meer buitenlands voetbal (competitie en beker).

Deze actie geldt tijdelijk, dus stap snel over naar UPC om nog gebruik te kunnen maken van die gratis cadeau.

Provider
Internet snelheid
Televisie
Bellen
Kosten
Kopen
Download: 50 Mbit / seconde
Upload: 5 Mbit / seconde
70+ digitale zenders
15 HD zenders
vanaf 9 cent per minuut€45,-
18 February 2014 | In Nieuws - 0 Reacties

Bij KPN krijg je sinds vandaag niet meer 3 maanden korting op je alles in 1 pakket, maar maar liefst 6 maanden. Hierdoor betaal je de eerste 6 maanden slechts 48 euro per maand voor je alles in 1 pakket, daarna wordt de prijs 58 euro per maand voor een alles-in-1-standaard pakket en 68 euro per maand voor een alles-in-1-premium pakket.

De voordelen van KPN zijn als volgt:
- Top kwaliteit Internet, TV en bellen. KPN is natuurlijk al lang bij iedereen bekend in Nederland en heeft over het algemeen een goede reputatie. Hierdoor zijn de kwaliteit van het internetten, televisie kijken en bellen van hoge kwaliteit. Een klein nadeel hiervan is dat KPN vaak wordt beschouwd als de wat duurdere variant.
- 2 HD tv-ontvangers. Gratis HD tv-ontvangers bij je alles in 1 pakket ontvangen? Bestel dan je pakket bij KPN!
- Het opnemen pakket t.w.v 5,-. Hierdoor kan je televisie programma’s opnemen en afspelen op het moment dat je tijd hebt.
- Gratis Spotify premium t.w.v. 10,-. Hierdoor kan je onbeperkt alle muziek ter wereld luisteren, waar je ook bent.
- 40 Mb/s download snelheid en 4 Mb/s upload snelheid voor je internet connectie
- De eerste 6 maanden korting, dus nog maar 48 euro per maand.

Ook voor het alles in 1 pakket Glasvezel ontvang je de eerste 6 maanden een korting van 10 euro per maand. Dit is dus het ideale moment om over te stappen, mocht je al twijfelen om over te stappen.

Provider
Internet snelheid
Televisie
Bellen
Kosten
Kopen

Download: 10 Mbit / seconde
Upload: 2 Mbit /
70+ digitale zendersvanaf 9 cent per minuut€45,-
3 February 2014 | In Nieuws - 0 Reacties