KPN Standaard Alles in 1 pakket

Het standaard pakket is het meest gekozen alles in 1 pakket van KPN.  Het standaard pakket voldoet aan de eisen van de meeste gebruikers en wordt geleverd met diverse extra’s. Het standaard alles in 1 pakket is met al deze opties relatief goedkoop.

Bekijken op KPN.nl

Internet

De internetsnelheid van het standaard alles in 1 pakket is 40/4. Dit wil zeggen dat de verbinding een downloadsnelheid heeft van 40 Mb en een uploadsnelheid van 4 Mb. Met deze snelheid is het mogelijk om razendsnel internetpagina’s te bekijken en ook het downloaden van grootte bestanden is hiermee goed mogelijk

Televisie

Het standaard alles in 1 pakket van KPN wordt geleverd met 2 HD ontvangers waarmee 12 HD zenders en 60 normale tv zenders zijn te ontvangen. Ook is dit pakket voorzien van e opname functionaliteit. Met deze HD ontvangers kunt u ook genieten van digitale radio waarmee ruim 90 radiozenders te ontvangen zijn.

Telefonie

Het standaard pakket is voorzien van telefonie waarbij bellen naar een mobiel nummer tegen hetzelfde tarief als een vast nummer kan. Ook bij dit pakket kan er tegen een meerprijs een onbeperkt bellen pakket worden afgesloten.

Extra’s bij het standaard alles in 1 pakket

Vanaf het standaard pakket wordt er een gratis Spotify premium abonnement ter waarde van 10 euro bijgeleverd. KPN heeft ruim 1700 hotspots verdeeld door heel Nederland. Wanneer u een KPN abonnement heeft kunt u gratis gebruik maken van deze hotspots. Met deze hotspots kunt u met een laptop of tablet gratis het internet op kunt in bijvoorbeeld de trein, een vakantiepark of wegrestaurant.
Bekijken op KPN.nl