KPN Premium Alles in 1 pakket

Om voor alle gebruikers een geschikt aan te bieden heeft KPN het alles in 1 premium pakket.  Het alles in 1 premium pakket is speciaal voor de veeleisende gebruiker welke dagelijks grootte bestanden download. Ook is het alles in 1 premium pakket ideaal voor wanneer de internetverbinding met veel mensen gedeeld moet worden.
Bekijken op KPN.nl

Internet

De snelheid van het internet bij een premium pakket is 80/8. Met deze verbinding kan dus met 80 Mb gedownload worden en met 8 geüpload.

Televisie

Zoals verwacht kan worden bij een premium pakket is dit pakket voorzien van 2 HD ontvangers. Op deze HD ontvangers kunnen ruim 20 HD zenders en 90 digitale radiozenders ontvangen worden. Ook is het bij dit premium pakket mogelijk om tv-programma’s op te nemen en later terug te kijken.

Telefonie

Uiteraard wordt ook het premiumpakket geleverd met digitale telefonie. Net als bij alle andere alles in 1 pakketten van KPN kan er naar mobiel gebeld worden tegen hetzelfde tarief als een vast telefoonnummer

Extra’s bij het premium alles in 1 pakket

Wanneer er veel gebruik van het internet wordt gemaakt is de kans op een virus aanzienlijk groter. Om er voor te zorgen dat er geen virussen op de computer komen is het premium pakket voorzien van het pc veilig pakket. Dit pakket is voorzien van een virusscanner welke u ook beschermt tegen spyware, pop-ups en spam. Het pc veilig pakket kan geïnstalleerd worden op 2 pc’s en tegen bijbetaling op maximaal 5 pc’s.
Bekijken op KPN.nl