KPN Alles in 1 pakket

De KPN (Koninklijke KPN N.V.)is een van de oudste en bekendste telecom leveranciers van heel Nederland. KPN staat al vanaf de 19de eeuw bekend om de levering van een betrouwbare telefoondienst. Uiteraard is ook KPN met de tijd meegegaan en is er naast de telefoondienst tegenwoordig ook een compleet alles in 1 pakket te verkrijgen bij de KPN.

Internet

KPN biedt het alles in 1 pakket aan met verschillende internetabonnementen. Zo kunt u er voor kiezen om het alles in 1 pakket op uw dsl verbinding te krijgen of een alles in een pakkeet in combinatie met een glasvezelverbinding. Alles in 1 van KPN is leverbaar met een internetsnelheid vanaf 8Mb tot een maximum snelheid van 500 Mb! Deze extreem hoge snelheid van 500 Mb zult u niet snel bij een andere provider vinden!

Televisie

Ook bij KPN behoort televisie tot het alles in 1 pakket. Bij KPN krijgt u hier standaard interactieve tv bij met verschillende extra’s. KPN levert het alles in een pakket met ruim 30 zenders en programma gemist. Naast het tv kijken op tv is het bij de KPN ook mogelijk om online gebruik te maken van het interactieve pakket. Met deze online dienst kan er op elke computer laptop en tablet tv gekeken worden. Ook is het op deze apparaten mogelijk om gebruik te maken van de online videotheek waar ruim 2000 films in te vinden zijn. Met het interactieve pakket online bent u niet gebonden aan huis maar is er overal waar een internetverbinding is gebruik te maken van deze online interactieve tv pakket.

Telefonie

Telefonie is iets waar KPN jaren lange ervaring mee heeft. De kwaliteit en betrouwbaarheid van de telefonie is dan ook zeer goed. Voor de Telefonie kunt u een normaal DECT toestel gebruiken welke u kunt aansluiten op de analoge poort van het modem welke door de KPN geleverd zal worden. Bij KPN is het mogelijk om een onbeperkt bellen pakket af te sluiten naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers.

Bijzonder aan het KPN alles in 1 pakket

KPN levert een aantal opties bij het alles in 1 pakket welke de meeste providers niet leveren. Een van deze bijzondere opties is een gratis abonnement op Spotify. Spotify is een muziek streaming dienst waarmee onbeperkt en legaal muziek geluisterd kan worden. Met Spotify is het mogelijk om afspeellijsten te maken en deze te delen met iedereen!