KPN Instap Alles in 1 pakket

KPN heeft pakketten voor alle soort internetgebruikers. Om ook voor de niet al te veel eisende gebruiker een goed pakket te hebben heeft KPN het alles in 1 instap pakket. Het instap pakket is voorzien van alle diensten in een goede kwaliteit.

Bekijken op KPN.nl

Internet in het instap pakket

Het instap pakket komt met een internetsnelheid van maximaal 8 Mb downloaden en 1 Mb upload.  Deze snelheid is ruim voldoende voor het bekijken van internetpagina’s en het lezen van de mail. Ook het instappakket wordt geleverd met een draadloos modem waardoor alle computers en laptops in huis draadloos verbonden kunnen worden.

Televisie in het instap pakket

Het instappakket wordt standaard met 2 HD ontvangers geleverd. Bij het instappakket is het standaard niet mogelijk om programma’s op te nemen. Ook het aantal HD zenders zijn beperkt bij het instap pakket. Uiteraard zijn deze wel uit te bereiden tegen een meerprijs.

Telefonie in het instap pakket

Telefonie is in het instap pakket niet anders dan bij de andere pakketten. Ook bij het instap pakket is het mogelijk om een onbeperkt bellen bundel af te sluiten naar zowel mobiele als vaste telefoonnummers.

Extra’s bij het instap pakket

Wie het instap pakket afsluit bij KPN zal het met iets minder extra’s moeten doen. Zo wordt het instap pakket zonder Spotify geleverd en ook het PC veilig pakket zit hier niet bij in. Bij het instap pakket is het net als bij alle andere alles in 1 pakketten mogelijk om tv te kijken op een laptop, tablet of smartphone.

Bekijken op KPN.nl